Sportrevalidatie in Brasschaat

Heeft u recent een sportblessure opgelopen of ondervindt u hinder tijdens het sporten? In Brasschaat staat MTCA klaar om u op professionele wijze te begeleiden. Sportrevalidatie is erop gericht om u na een blessure of operatie terug op uw oude sportniveau te krijgen, met de nodige aandacht voor kracht, coördinatie en mobiliteit.

Persoonlijke trainer

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Persoonlijke trainer

Het belang van een grondige sportrevalidatie

Een snelle rentree op het sportveld is voor velen een wens, maar een degelijke sportrevalidatie is essentieel voor het behoud van uw fysieke gezondheid op de lange termijn. Onze kinesist combineert diverse methodes om u weer in topvorm te krijgen. Blessurepreventie staat voorop om herhaling te voorkomen. Onze specialisten maken gebruik van manuele therapie voor een optimale spier- en gewrichtsfunctie. De specifieke kinesitherapie voor atleten zorgt dat u op maat geadviseerd wordt, rekening houdend met uw sport en individuele behoeften. En voor die extra push of begeleiding kan u ook rekenen op onze personal training, gericht op het versterken van uw zwakke punten en het verbeteren van uw prestaties.

Stap vandaag nog naar uw optimale sportprestatie

Voel u niet langer beperkt door uw blessure. Maak een afspraak en ervaar zelf de professionele begeleiding van MTCA. Naast de behandeling nodigen wij u ook uit om meer te lezen over onze missie en visie. Begrijp de holistische benadering die we hanteren en waarom dit voor u het verschil kan maken. Uw sportieve toekomst start hier!

naar boven