Personal training in Brasschaat

Wilt u graag personal training volgen in het hart van Brasschaat? Kom dan naar MTCA. Bij ons krijgt u niet zomaar een trainingsschema, maar een op maat gemaakte aanpak die u helpt uw volledige potentieel te ontdekken. Hier combineren we wetenschappelijke kennis met passie, om u een ongeƫvenaarde fitnesservaring te bieden.

Persoonlijke trainer

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Persoonlijke trainer

Ontdek de kracht van personal training

Kiezen voor personal training bij onze coaches betekent investeren in uzelf. Onze personal trainer doet meer dan u alleen begeleiden met oefeningen. Bij MTCA kijken we naar uw persoonlijke doelen. Wilt u graag uw conditie verbeteren? Of heeft u eerder interesse in krachttraining? Alles is mogelijk bij ons. Indien u met bepaalde lichamelijke klachten kampt, gaan onze deskundigen niet enkel voor symptoombestrijding, maar trachten ze de diepliggende oorzaak te achterhalen en deze aan te pakken. Bent u fan van CrossFit? Dat kan eveneens een onderdeel zijn van uw training. We bieden zelfs speciale coaching voor kinderen aan. Zo zorgen we ervoor dat elk lid van de familie fit en gezond blijft.

Neem nu de eerste stap

Wacht niet langer en zet de eerste stap naar een gezondere toekomst. Bel ons vandaag nog via 03 294 34 64 om een afspraak te maken en ervaar het verschil van persoonlijke begeleiding door een ervaren kinesist. Voor diegenen die eerst hun behoeften en doelen willen opstellen, hebben we een intake-vragenlijst klaarstaan. Samen werken we aan een betere versie van uzelf!

naar boven