Therapeutische massage

Een therapeutische massage, toegepast door de deskundigen van MTCA in Brasschaat, gaat verder dan enkel ontspanning. Deze speciale vorm van massage kan diverse pijnklachten verlichten, herstel bevorderen en bijdragen aan uw algehele welzijn. Ontdek hier meer over onze aanpak bij onze massages.

Benieuwd naar de therapeutische effecten van onze massages?

Persoonlijke trainer

Het belang van een goede therapeutische massage

Een therapeutische massage is niet zomaar een massage.  Het helpt om pijnklachten zoals rugklachten te verminderen en op lange termijn te voorkomen. Onze gespecialiseerde kinesist integreert verschillende technieken om u optimaal te helpen. Denk hierbij aan functionele fitness, die zich richt op het versterken van spieren en gewrichten. Of ademhalingstherapie, wat helpt bij het verlichten van spanning en het verbeteren van de zuurstoftoevoer naar uw lichaam. Manuele therapie kan ook worden ingezet om specifieke pijnklachten of mobiliteitsproblemen aan te pakken. Samengevoegd vormen deze technieken een krachtige behandeling die zowel uw fysieke als mentale balans ten goede komt.

Ontdek de voordelen zelf

Bent u klaar om de helende kracht van een therapeutische massage te ervaren? Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak. Uw lichaam en geest zullen u dankbaar zijn. En als u meer wilt begrijpen over onze holistische aanpak, nodigen we u uit om meer te lezen over onze missie en visie. Uw welzijn staat bij ons centraal.

naar boven