Functionele fitness

Welkom in de dynamische wereld van functionele fitness. Bij MTCA in Brasschaat, nabij Wuustwezel, begrijpen we dat een functionele training niet alleen bestaat uit het repetitief heffen van gewichten, maar wel uit bewegingen uit het dagelijkse leven. Zo ervaar je een merkbaar resultaat in je dagelijkse leven.

Wil je de kracht van functionele fitness ervaren bij MTCA ?

Persoonlijke trainer

De kracht van functioneel bewegen met functionele fitness

Functionele fitness gaat verder dan traditionele training. Deze fitnessvorm richt zich op het versterken en voorbereiden van uw lichaam voor dagelijkse activiteiten, en niet alleen voor de sportschool. Het voordeel? Door deze dagdagelijkse bewegingen te trainen, ervaar je minder ongemak wanneer je deze bewegingen uitvoert in het dagelijkse leven en kan je blessures vermijden. Omdat wij hard geloven in de kracht van functionele training, bieden wij u een personal training die is afgestemd op uw individuele behoeften en die bewegingen nabootst die u elke dag maakt. Als sporten in groep meer uw ding is, dan kunt u bij ons ook genieten van de energie van gelijkgestemden in leuke groepslessen. Elk element van functionele fitness, of het nu een squat, een lift of een sprong is, wordt een total body work-out. Elke oefening is ontworpen om u fitter, sterker en resistenter te maken tegen de uitdagingen van het dagelijks leven.

Zet vandaag nog de eerste stap

Geef een functionele wending aan uw training en geniet van tastbare resultaten in elk aspect van je leven, niet alleen in de fitness. Bel ons nu om een afspraak te maken en uw persoonlijke fitnessroute uit te stippelen. Naast onze gerichte functionele fitness hebben we nog een brede waaier aan sport- en welzijnsdiensten. Verken ons gevarieerde aanbod en ontdek hoe we u kunnen ondersteunen bij elke stap van uw gezondheids- en fitnessreis. Uw toekomstige zelf zal u dankbaar zijn!

naar boven