OPENDEURDAG: zaterdag 14 mei '22

NIEUWS – NIEUWS – NIEUWS

Deze week 1 jaar geleden hebben we definitief de deuren open gegooid van onze nieuwe locatie op de Bredabaan 566. 6 jaar geleden begon ons verhaal met een klein kine praktijkje op de Bredabaan 711, waar je toevallig ook kon deelnemen aan groepslessen of onder begeleiding van onze PT kon werken. Na 5 jaar was er nood aan vernieuwing, verruiming, uitbreiding. Ons pand werd te klein en zo zijn we verhuisd naar de huidige locatie op de Bredabaan 566, waar we nu dus 1 jaar actief zijn.

Je kan nog steeds bij ons terecht om te werken aan je gezondheid onder begeleiding van 3 top kinesisten en 1 osteopate. We bieden u ook de mogelijkheid om te blijven werken preventief aan je conditie en kracht, in groep of individueel. Sinds kort hebben we ook YOGA Nidra op de agenda staan. Hier werk je vooral aan je mentale weerbaarheid en welzijn.

Een infraroodsauna hebben we ter beschikking om lastige spieren en gewrichten te ondersteunen bij chronische pijnen en vermoeidheid.

We werken ook samen met BARPUR. Dat is het bedrijf dat kant en klare voedingsboxen kan aanleveren. De recepten worden door een di√ętiste samengesteld en de maaltijdboxen worden professioneel klaargemaakt door een team van koks in Antwerpen. Alles is kraakvers. Enkel de avocado en erwtjes worden diepgevroren verwerkt maar dat heeft te maken met kleur en smaak. Ook garanderen ze de aflevering van hun product zonder bewaarmiddelen. Zeker de moeite waard om eens te bekijken als je geen tijd hebt om te koken, laat staan nog te winkelen voordien.

Onze CrossGym lessen worden buiten in openlucht gehouden. WAT EEN SCHOT IN DE ROOS. Alle groepslessen gaan door in de frisse buitenlucht. Geen last van corona of andere luchtjes. Er is altijd plaats om deel te nemen. Kom een keertje langs voor een proefles.

Om onze werking in de kijker te zetten organiseren we een opendeurdag en dit op zaterdag 14 mei 2022 van 13u tot 17u. Dan ben je welkom voor een drankje en een hapje. Er zal ook een springkasteel staan voor de kinderen. Wij zijn er alvast klaar voor om jullie te ontvangen met open armen en te bedanken voor het vertrouwen van afgelopen 6 jaar.

Sportieve Groeten

TEAM MTCA Brasschaat

 

Volg zeker onze sociale media om op de hoogte te blijven!

naar boven