Rebranding MTC – Nieuwe kansen, mooie dromen …

Lieve mensen,

Nieuwe kansen, mooie dromen … laat het nieuwe jaar maar komen! Vol goede moed, veel goesting en met frisse gedachten vatten wij het nieuwe jaar aan.

De collega’s en ikzelf van MTC Brasschaat hebben echter niet stil gezeten. Na heel wat brainstormen stellen wij dan ook graag ons vernieuwde concept voor. Wij zijn het er unaniem over eens dat wij als therapeut en trainer eveneens een COACHENDE rol te vervullen hebben naar onze klanten en patiënten toe. Dit houdt in dat wij vanaf heden onze kennis omtrent blessures, revalidatie, training en gezondheid nog meer met jullie zullen delen. Onze algemene kennis omtrent deze topics is de laatste jaren dan ook sterk toegenomen.

MEDICAL TRAINING & COACHING ACADEMY

Om dit nieuwe concept extra in de verf te zetten onderging MTC Brasschaat een volledige rebranding. Vanaf heden kan je ons terugvinden onder de naam MTCA ofwel MEDICAL TRAINING & COACHING ACADEMY, waarbij Coach1ng Academy en MTC Brasschaat samenvloeien.

Hiervoor breiden wij uit naar een nieuw pand. De kinesitherapeutische behandelingen verhuizen naar Bredabaan 566, schuin tegenover waar we nu zitten. Het pand bevindt zich tussen meubelen De Jongh en Luculus en recht tegenover apotheek Pasmans. Om te voldoen aan de huidige noden, zal het pand omgebouwd worden naar een moderne praktijkruimte met verschillende kabinetten en diverse andere specialiteiten en activiteiten. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om meer afstand te garanderen in tijden van Corona, maar ook zullen training sessies in kleine groepen, personal training sportsessies en kinesitherapeutisch begeleide behandelingen comfortabel tegelijkertijd kunnen doorgaan.

Exclusieve gym voor de personal training activiteiten

Het huidige pand met locatie te Bredabaan 711, zal uitgebouwd worden tot een exclusieve gym voor de personal training activiteiten. Onze groepslessen van Crossgym, Corefit, Kids & Teens Fit zullen hier eveneens doorgaan, samen met alle andere groepsactiviteiten die wij zullen organiseren in de nabije toekomst.

Hiermee hopen wij jullie snel te mogen ontvangen in onze vernieuwde setting met een ruimer coaching aanbod en veel nieuwe activiteiten.

Sportieve groeten

TEAM MTCA

MTCA Pand
Volg zeker onze sociale media om op de hoogte te blijven!

naar boven