ONS TEAM BREIDT ALWEER UIT.

FANTASTISCH NIEUWS!

Ons team wordt weer wat groter, joepie!!! . Lauren De Pooter, een jonge meid uit Deurne, komt onze gelederen versterken en dit vanaf woensdag 13 oktober. Vanaf november zal Lauren op volle capaciteit werken bij ons in MTCA Brasschaat en dit op maandag, woensdag en donderdag. We wensen Lauren heel veel succes en plezier bij MTCA Brasschaat. Lees rustig verder, hieronder stelt ze zichzelf even voor.

Al vanaf mijn kindertijd kreeg ik regelmatig te maken met fysieke kwetsuren tijdens het beoefenen van veel verschillende hobby’s. Op deze manier ontwikkelde ik van klein af aan een enorme interesse in het menselijke lichaam en sport. Tijdens mijn tienerjaren in de humane wetenschappen steeg mijn interesse in anatomie en fysiologie alsmaar meer. Hierdoor was mijn keuze voor de opleiding Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie geen verrassing. In 2019 studeerde ik af als master in de musculoskeletale kinesitherapie aan de universiteit van Antwerpen.

Zonder te twijfelen startte ik meteen daarna de vierjarige opleiding osteopathie aan het IAO. Dit om nog meer van het menselijke lichaam te ontdekken en een ruimer beeld te krijgen over de oorzaak van de klacht van de patiënt. Momenteel bevind ik me in het derde jaar osteopathie en probeer ik tussendoor mijn certificaat voor dry needling te behalen. Ondertussen sta ik eigenlijk ook weeral te popelen om daarna weer een nieuwe opleiding te beginnen.

In mijn vrije tijd vind je mij regelmatig op de fiets (spinning of koersen op de baan). Zo zijn er nog een hele reeks andere sporten waar ik graag mijn tijd aan besteed, alsook aan het ondersteunen van sportteams. Zo begeleidde ik reeds teams in het voetbal (provinciaal), veldhockey (eredivisie) en roller hockey (EK en WK). Naast al deze sportieve zaken ben en blijf ik wel een gigantische levensgenieter. Zo trek ik er ook graag eens op uit om wat cultuur, natuur of avontuur op te zoeken.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten in MTCA, zodat ik jullie mee kan begeleiden in jullie zoektocht naar optimale gezondheid.

Volg zeker onze sociale media om op de hoogte te blijven!

naar boven