Nieuwe collega!

FANTASTISCH NIEUWS!

Ons team breidt uit. Jessy Raets een ervaren rot in het vak komt onze gelederen vervoegen en dit vanaf 7 mei aanstaande.

Jessy is een jeugdvriendin. Samen hebben we de  opleiding tot kinesist afgewerkt aan het HIKE te Merksem. Na onze opleiding is ieder zijn eigen pad op gegaan, maar we hebben elkaar nooit uit het oog verloren. Een 7 tal jaar geleden hebben we elkaar professioneel terug gevonden in een andere praktijk. De professionele klik was nog steeds daar.

Bij de opstart van MTC Brasschaat 5 jaar geleden was Jessy al van plan te starten bij ons, maar dat is toen niet gelukt wegens de ultra sportieve kids van Jessy. Maar kijk, van uitstel komt geen afstel. Het juiste moment is daar om nu de samenwerking te realiseren.

Jessy zal voornamelijk de rol van osteopate op zich nemen binnen onze praktijkwerking. Elke woensdag ochtend en vrijdag middag / avond kan je consultaties inboeken bij Jessy. Wij zijn alvast verheugd met de komst van Jessy en met het feit dat we onze KWALITEITEN en SERVICE wederom een niveau hoger leggen.

Een welgemeende welkom en heel veel succes binnen MTCA Brasschaat.

Volg zeker onze sociale media om op de hoogte te blijven!

naar boven